Novice

MIKLAVŽEV HOKEJSKI TURNIR MALČKOV BLED 2018

17. December 2018, 08:00

Za nami je še en prekrasen hokejski konec tedna. Tokrat so se naši Racmani izkazali kot odlični gostitelji in hkrati nasprotniki ekipam, ki so sodelovale na Miklavževem hokejskem turnirju malčkov, Bled 2018.

Že na začetku, v soboto dopoldan smo ob prihodu ekip uživali v pozitivni energiji, ki se je nalezljivo širila po Ledeni dvorani Bled. Organizatorji turnirja so porkrbeli, da je vse potekalo brez zapletov in sodelujoči so to več kot očitno znali ceniti. Sodelovalo je 14 ekip s skupno več kot 390 igralci, kar pomeni, da so dekleta in fantje sodelovali na največjem hokejskem turnirju na Bledu v iztekajočem se letu.

Tekmovalno vzdušje je bilo vrhunsko, fantje in dekleta so na led stopili z nasmehom na obrazu, starši pa so jih v športnem duhu bodrili od začetka prvega do konca drugega tekmovalnega dne. Nekaj dvobojev je bilo izredno napetih, nekateri pa so minili bolj v duhu mota Olimpijskih iger. Ne glede na vse pa je bil skupni imenovalec dogajanja na ledu veselje do igre. Težko je opisati vsa čustva, ki so bila prisotna na tribunah, gledalci pa smo se strinjali, da ekipe spoštujejo nasprotnike, igrajo fer in uživajo v igri.

Dogajanje na in ob ledu je bilo res pestro. Gledalci so sodelovali v srečelovu, nagrade so bile zares privlačne. Dekleta in fante, ki so se po svojih najboljših močeh trudili na ledu pa je v soboto po koncu tekmovanja v garderobah presenetil obisk Miklavža, ki je vsem prinesel darila. Navdušenje hokejistov, trenerjev in staršev je bilo nepopisno.

Veseli smo, da smo uspeli izpeljati tako obsežen turnir. Vse skupaj ne bi bilo mogoče brez nesebične pomoči sponzorjev in staršev. Na tem mesto je potrebno izreči še posebno zahvalo vsem našim zvestim sponzorjem:

TELEMACH D.O.O.

ECE D.O.O.

RIKO D.D.

GRANDEX D.O.O.

ELEKTRO GORENJSKA

CONDITUS D.O.O.

ATLANTIC GRUPA

ITAK SPORT

LIP BOHINJ

Tuš market Resman

Kmetijsko gozdarska zadruga Lesce

Mestna knjižnica Kranj

Lekarna Plavž Jesenice

in ne nazadnje INFRASTRUKTURI BLED D.O.O. in njenimI prijaznim zaposlenimi za vso pomoč v Ledeni dvorani Bled!

Vsem skupaj in vsakemu posebej še enkrat HVALA!

HDD Bled in Akademija Rudi Hiti še naprej ostaja zvest svoji ljubezni do dela z mladimi hokejisti in veseli nasi, da Racmani uspešno meljejo naprej in da število fantov vztrajno raste. Sledimo zastavljeni poti in se veselimo novih izzivov, ki so pred nami. Predvsem pa se veselimo novih članov, katerim bomo pokazali, da se s trdim delom in vztrajnostjo daleč pride. To dokazujejo naši fantje iz dneva v dan.

Igralcem, trenerjem, staršem in vsem ostalim obiskovalcem se še enkrat zahvaljujemo za obisk na turnirju!

 

(avtor fotografij: Špela Dolinar )

Nazaj na seznam

Kontaktni podatki

Informacije HDD Bled
HOKEJSKO DRSALNO DRUŠTVO BLED
LJUBLJANSKA CESTA 5
4260 BLED

Telefon:
041/672-084

E-mail:
info AT rudi-hiti DOT si