Novice

Zaključek prvega in začetek drugega termina

8. Julij 2011, 16:48

Dragi ljubitelji hokeja!

V soboto, 9.7.2011 bomo zaključili s prvim terminom Mednarodnega kampa bratov Hiti, na katerem se je hokejskih veščin učilo več kot 120 mladih hokejistov.

Veseli smo, da vsako leto medse pripeljemo tudi mednarodne strokovnjake, ki kampu dodajo še več strokovnosti pri učenju hokeja in vzgoji mladih hokejistov.

Z nami je letos prvič švedski strokovnjak za vratarje PETER ANDERSSON, ki se nam bo pridružil tudi prihodnje leto. S svojimi 16- letnimi izkušnjami, trenira namreč vratarje v najvišjih švedskih ligah, in z izjemnim pristopom pri učenju, je navdušil naše mlade vratarje.

Tudi letos je med nami zvezda NHL RON FLOCKHART, ki je s seboj pripeljal tudi svojega rojaka SCOTTA JACKSONA. Scott Jackson je 24- letni igralec Tampa BAY LIGHTNINGSOV.

Letos sta se nam pridružila tudi ACI FERJANIČ, strokovnjak za power skating, in JANEZ FINŽGAR. Svoje hokejsko znanje je otrokom posredoval tudi JANEZ MLAKAR.

Seveda pa kamp ne bi bil to, kar je, če med nami ne bi bilo glavnega vodje in vrhunskega hokejskega strokovnjaka GORAZDA HITIJA. Letos je pripravil program, v katerem so se mladi hokejisti dvakrat dnevno urili na ledu, s PRIMOŽEM TRIPLATOM pa so se mladi hokejisti preskusili tudi v akrobatiki.

Mladi hokejisti so v času, ko niso imeli treningov na ledu ali suhih treningov, obiskali PUSTOLOVSKI PARK, se z vlakcem peljali okoli BLEJSKEGA JEZERA, pomerili pa so se tudi v POLETNEM SANKANJU na Straži.

Organizatorji kampa smo prepričani, da smo v teh šestih dneh združili prav vse: prijetno s koristnim in dobrim delom. Da se prepričate o našem delu in napredku mladih hokejistov, vas jutri, v soboto, 9.7.2011 vabimo na zaključek prvega termina Mednarodnega hokejskega kampa bratov Hiti. Tega dne bodo treningi dopoldan potekali normalno, popoldan pa bi bili tako mi organizatorji, kot tudi mladi hokejisti veseli, da se nam pridružite na njihovem zadnjem treningu, na katerem vam bodo pokazali, česa so se na hokejskem kampu naučili.

Drugi termin Mednarodnega hokejskega kampa bratov Hiti, za katerega je še nekaj prostih mest, se pričenja v ponedeljek, 11.7.2011. Zbor za hokejiste, ki se bodo udeležili tudi drugega termina, je med 7.30 in 8.30 uro!

Veselimo se vašega obiska!

Ekipa Mednarodnega hokejskega kampa bratov Hiti.
 

Nazaj na seznam

Fotogalerija